BluePink BluePink
XHost
Servere virtuale de la 20 eur / luna. Servere dedicate de la 100 eur / luna - servicii de administrare si monitorizare incluse. Colocare servere si echipamente de la 75 eur / luna. Pentru detalii accesati site-ul BluePink.

Cautare  

 

ZenThonic

 

            ZenThonic, suplimentul alimentar produs de Calivita International, este un amestec complex din extracte de fructe cu un conţinut ridicat de antioxidanti ale căror efecte benefice asupra sănătăţii au fost confirmate de numeroase studii. ZenThonic este un  suport  eficient pentru  sistemul imunitar al  organismului,  asigură  flexibilitatea articulatiilor, homeostazia lipidică din organism ş.a. Din compoziţia produsului fac parte: mangostana, strugurii rosii, capsunile,  merişorul, zmeura, cireşele, afinele negre.
            Mangostana creşte în pădurile tropicale ploioase din Thailanda, Malaezia, Indonezia, Singapore şi alte regiunidin sud-estul Asiei. Fructul vişiniu seamana ca dimensiuni cu mărul şi are un gust atât de bun, încât se spune că este unul din cele mai delicioase fructe din lume. Nu numai că fructul este delicios, dar pericarpul (coaja) conţine peste 40 de xantone. Xantonele sunt arrfioxidanţi puternici cu efecte benefice asupra organismului.       
           Studii asupra fructului mangostana au fost incepute din anii 1950, descoperindu-se în compoziţia acestuia xantone - substanţe antioxidante puternice cu rol în menţinerea sănătăţii sistemului imunitar, a flexibilităţii articulaţiilor, etc. Xantonele din compoziţie oferă protecţie faţă de radicalii liberi, au acţiune antiseboreică, antilipidică (scad LDL colesterolul), au rol în menţinerea sănătăţii sistemului circulator, a sistemului nervos, în creşterea energiei organismului. Conform ultimelor cercetări, xantonele din fructul mangostana au o acţiune benefică în afecţiunile cardiovasculare, ateroscleroză, hipertensiune arterială şi tromboze. Mangostana are şi proprietăţi vasorelaxante. Numeroase teste efectuate în laboratoare au demonstrat că extractul de mangostana acţionează împotriva celulelor canceroase (de sân, de ficat, leucemie). De asemenea, mangostana are proprietăţi antihisfaminice şi antiinflamatorii.
            Strugurii roşii: Cercetările efectuate au confirmat că o dietă bogată in flavonoide reduce riscul apariţiei unor forme de cancer. Flavonoidele prezente siîn strugurii roşii sunt cunoscute pentru proprietăţile lor antioxidante. Antioxidanţii protejează celuleleîmpotriva actiunii dăunătoare a radicalilor liberi (molecuJe instabile) care pot declansa afectiuni ale inimii, diabet si multe alte boli. S-a demonstrat că extractul de struguri rosii  poate inhiba  o enzimă specifică (topoizomeraza II), responsabilă de diviziunea necontrolată a celulelor şi deci, de dezvoltarea cancerului. Strugurii roşii conţin, de asemenea, resveratrol, o substanţă activă care scade colesterolul, reduce tensiunea arterialăcrescută, previne cancerul, asigură conexiunea dintre celulele creierului, păstrând astfel memoria intactă odată cu înaintarea în vârstă.
            Căpşunile conţin mari cantităţi de quercitină, un fitonutrient care poate induce autodistrugerea programată a celulelor canceroase umane. Acest proces, numit apoptoza, este important în prevenirea cancerului, deorece este unul dintre principalele căi prin care organismul elimină celulele vătămate
            Merişorul - negustorii tradiţionali de plante tămăduitoare din Americade Nord utilizau merişorul pentru prevenirea formării pietrelor la rinichi, a infecţiilor căilor urinare, precum şi pentru eliminarea toxinelor din sânge.
            Zmeura este un fruct bogat în acid elagic, quercifină, camferol şi alţi fitonutrienţi cu activitate antioxidantă intensă care neutralizează acţiunea radicalilor liberi. Studii publicate în anul 2004 în Cancer Letters au confirmat acţiunea anticancerigenă a zmeurei. Zmeura este şi o excelentă sursă de vitamina C, vitamine din complexul B, magneziu, mangan, potasiu şi cupru.
            Cireşele   contin de asemenea , flavonoide (mai   ales   antocianide   şi proantocianine) care distrug radicalii liberi din organism. Flavonoidele din conţinut scad riscul mortalităţii prin infarct miocardic şi boli  ale arterelor coronare. Extractul din fructele de cireş poate preveni guta, deoarece flavonoidele din conţinut scad nivelul acidului uric din sânge resposabil de inflamaţii.
            Mărul - este bine-cunoscuta actiunea benefica a merelor, circuland zicala potrivit căreia cine mănâncă un mar pe zi isi prelungeste viata. Pe langa multiplele actiuni pozitive asupra întregului oranism, cum ar fi actiunea anticancerigena, de prevenire a afectiunilor cardiovasculare,  s-a demonstrat ca marul protejeaza si celulele creierului de anumite afectiuni neurodegenerative care pot cauza boli ca Alzheimer si Parkinson. Merele au rol si in prevenirea formarii plachetelor sanguine, de asemenea scad nivelul sanguin al HDL colesterolului (colesterolul” rau”).
            Afinele negre sunt fructele cu cele mai mari cantitati de substante antioxidante localizate in pigmentul colorat al fructului. Aceste substante imbunatatesc si activitatea cerebrala, prevenid pierderea memoriei de scurta durata (semn de imbatranire). De asemenea imbunatatesc vederea pe timp de noapte . Sunt o sursă bogată de vitamina C şi de fibre.
            Perele constituie o sursă de vitamina C, acid folic şi fibre alimentare. Cea mai mare cantitate a vitaminelor se găsesc in coajă, de aceea trebuie consumate necurăţate. Conţin de asemenea fier, potasiu, pectine care scad nivelul colesterolului, oferă protecţie faţă de radicalii liberi, protejează sistemul cardîovascular şi digestiv.
            Amestecul de extracte de fructe din acest supliment alimentar acţionează sinergic în sens pozitiv asupra menţinerii sănătăţii organismului.

ZenThonic
  946 ml


O lingură (15 ml) conţine
Suc de Garcinia Mangostana........... ............ 5,42  g
Suc de struguri rosii.......................................1,5    g
Suc de capsuni.............................................0,45   g
Suc de merisor.............................................0,18   g
Suc de zmeură.............................................0,075 g
Suc de cireşe...............................................0,075 g
Suc de mere ...............................................0,045 g
Suc de pere.................................................0,045 g
Suc de afine............................................... .0,045 g
Pireu de pere............................................. .0,045 g
Calorii........................................................4,43kj/100ml
Carbohidraţi...............................................0,31 g/100 ml
Alte ingrediente: apă purificată; arome naturale; conservant-acid citric; conservant-benzoat de sodiu; edulcorant-sucraloză; substanţe de îngroşare-pectină, gumă Xanthan...................q.s.

Recomandari                                             Mod de administrare

Acuitate vizuala
Afectiuni cardiovasculare
Afectiuni neurodegenerative
Alzheimer
Anticancerigen
Antihistaminic
Antioxidant
Antiinflamator
Artrita
Ateroscleroza
Cancer san
Cancer ficat
Detoxifiant
Digestie
Gingivita
Guta
Imbatranire prematura
Intarire sistem imunitar
Imbunatatire stare psihica
Leucemia
Parkinson
Reglare colesterol
Scadere capacitate memorare
Tromboze
Variatii glicemice

1-0-1
1-0-1
1-0-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-0-1
1-0-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1
1-1-1
1-1-1
2-2-2
2-2-2
1-1-1
1-1-1
2-2-2
1-0-1

             Se recomanda administrarea produsului timp de minim 6 luni.
             Bidonul se pastreaza in frigider.    Inainte de folosire se agita. Se consuma cu lingura de plastic sau de lemn (nu metalica pentru ca oxideaza).
             Pentru a fi absorbit (asimilat) mai usor de organism se tine in gura intre 5 si 15 minute, apoi se inghite.
             Problemele din gat pot fi rezolvate daca, inainte de a inghiti, facem 2-3 minute gargara.


Copyright ©2006 Bio-Sanatate . de 7 X

web page hit counters